Deze twee vogeltjes heb ik onlangs gevonden in de Weimarstraat bij mij om de hoek in Den Haag. Ze passen om verschillende redenen bij de afgelopen tijd van bezinning en beginnend ondernemerschap.

De eerste keer dat ik voorbij het galerietje liep viel mijn oog op De Boodschap. Ik bleef staan en dacht: die moet ik hebben. Want, de rode draad in mijn jonge onderneming is het vinden, formuleren, en overbrengen van de boodschap. Jouw boodschap.
Ook vind ik hem mooi om die andere Boodschap die ik zo plotseling kan meekrijgen of ervaren bij het lezen van mooie teksten, gedichten, in een gesprek of bij muziek die ineens recht mijn hart binnendendert. Met soms opeens een diep besef: hier gaat het om.

Eenmaal binnen in het mooie galerietje zag ik Het Goede Inzicht staan. Grinnikend pakte ik hem erbij, hield ze naast elkaar vast. Precies even groot. Ja, die krijgen allebei een mooi plekje in mijn kamer!

Het is een tijd (geweest) van ontwikkeling, van terug (en verder op zoek) naar dat wat wezenlijk is, van ontmoetingen. Mijn onderneming Center Stage bestaat ook om de ontmoeting, de dialoog te bewerkstelligen. In jouw team, jouw toespraak, op jouw bijeenkomst. Ik haal uit elke ontmoeting in elk geval weer inspiratie en doe telkens nieuwe inzichten op.

PS: De Haagse kunstenares heeft deze prachtige kunstwerken ijverig in elkaar gezet met allerlei stukjes papier van oude gelezen boeken.
Woorden die in nieuwe vorm weer doorgegeven worden!

(check haar kunst! www.hiervandaan.nl)