Helder formuleren, inspireren, en betekenisvol presenteren, het valt allemaal te leren. Door te trainen op inhoud, vorm en performance.
Gelukkig heb je het unieke en belangrijkste instrument (spoiler: jezelf!) hiervoor gewoon altijd bij je.

Breng jezelf mee en je publiek in beweging!

Training

Ik werk met jou toe naar een betere en creatievere ‘presentatiecultuur’ binnen je organisatie. Dit gebeurt in groepsverband of door 1:1 begeleiding. De focus van deze communicatietrainingen ligt voornamelijk op presentatievaardigheden, public speaking en storytelling. Het komt vaak voor dat organisaties het trainingsprogramma uitbreiden naar andere communicatievaardigheden (mediatraining, crisis communicatie, feedback). Zo spreek je met elkaar dezelfde taal als het gaat om effectieve en betekenisvolle communicatie.

Advies

Op complexe vraagstukken omtrent strategie, beleid en communicatie past geen kant-en-klaar antwoord. Vaak kan een perspectief van buitenaf en een kritische/constructieve sparringpartner je verder op weg helpen als je vastloopt.

Ik ben graag je adviseur! Ik denk en doe graag met je mee bij het beantwoorden van de juiste relevante vragen op het juiste moment en werk met je toe naar een uitvoerbare oplossing of strategie. 

 

+31 (0) 6 83668156
femke@thecenterstage.nl
Den Haag