Woorden doen ertoe. Op het wereldtoneel kunnen woorden de loop van de geschiedenis veranderen. Verhalen die verbinden, leuzen die opzwepen, retoriek die raakt… 

Ook jouw toespraak kan bepalend zijn, op grote of kleinere momenten.  Dus: raak, activeer, motiveer, inspireer, zet de toon en maak indruk.

Speechwriting

Geef je binnenkort een presentatie of toespraak?

Ik help je bij de voorbereiding met de doelstelling, het centrale thema, een originele en relevante invalshoek, en de rode draad van je speech. Daarna kan ik je volledige speech schrijven (in EN of NL) of je coachen in het goed opbouwen van jouw tekst en het presenteren ervan.

Of het nu voor een groot of klein publiek is, intern of extern, jouw presentatie kan echt een belangrijk verschil maken of de toon zetten. Denk aan je maandelijkse interne team presentatie, de lancering van een rapport, je toespraak voor bestuur of aandeelhouders, je belangrijke speech op die grote conferentie… Zorg ervoor dat je jouw podium zo goed mogelijk benut!

Voor wie?

Iedereen werkzaam in (internationale) politiek, het bedrijfsleven en de not-for-profit sector die wel eens een podium pakt (of krijgt). Ook voor toespraken via online en audiovisuele kanalen.

+31 (0) 6 83668156
femke@thecenterstage.nl
Den Haag