Hi!

Vroeger wilde ik actrice worden, kleinkunstenaar, musicalster. Later wilde ik in de politiek werken, dicht bij het vuur, (be)sturen, een verschil maken voor de samenleving. Ze vormen dan ook de rode draad in mijn leven: werken op het snijvlak van politiek, beleid en communicatie, en daarnaast ALTIJD bezig zijn met theater en zingen. Uit deze vrolijke mix is Center Stage ontstaan.

De afgelopen jaren werd steeds duidelijker waar mijn echte passie ligt en waar ik het meest kan betekenen: daar waar ik kan creĆ«ren, regisseren en adviseren. Zelf hoef ik niet (per se, altijd šŸ˜‰ ) op het podium. Maar ik heb inmiddels veel ervaring en voel goed aan hoe ik je op en rond jouw podium kan begeleiden. Hierin zijn jouw eigenheid, jouw verhaal, en jouw persoonlijke (communicatie)stijl richtinggevend.

Bio:

  • MA in European Studies: politics, policy and society
  • Werkervaring in Brussel in o.a. het Europees Parlement, multi-national Eli Lilly and Company, strategisch adviesbureau akkanto
  • Strategisch communicatieadviseur UNICEF Nederland
  • Meer achtergrond zie:Ā LinkedIn
  • Theatermaker bij Theatergroep DEF, Den Haag.
  • Getrouwd, een dochter.

Femke is de ideale sparringpartner. Scherp in het inschatten van uitdagingen. Empathisch in het zoeken naar oplossingen. Raak in het formuleren van adviezen. En enthousiast. Immer aanstekelijk enthousiast. Werken met Femke geeft je (pas echt) vleugels.

Carl Buyck

partner, akkanto (Brussel)

Het enthousiasme waarmee Femke de les aan de MBO studenten gaf was geweldig! De studenten gingen actief aan de slag met haar opdrachten en hadden zichtbaar plezier.

Bedankt Femke!

Elles Lelieveld

Docent, MBO Rijnland

Door Femke’s training kon ik een bevlogen en onderscheidende pitch verzorgen op een belangrijke bijeenkomst met potentiĆ«le donateurs. Haar stijl van trainen en adviseren is prettig, open en lekker energiek. Enorm waardevolle combinatie van zowel inhoudelijk echt meedenken, als praktisch trainen in presentatietechnieken.

Mariska Burgstede

manager Major Donors & Foundations, UNICEF Nederland

+31 (0) 6 83668156
femke@thecenterstage.nl
Den Haag